dimarts, 19 de febrer de 2008

El segrest de diòxid de carboni

No sé si riure o plorar, jo ja no tinc edat per aquestes males notícies. Em trobo avui a la bústia el setmanari L'ebre del 15 de febrer. A la pàgina 35 una notícia delirant, La Terra Alta podria acollir un dipòsit subterrani de diòxid de carboni.

Entre Batea i la Pobla de Massaluca se situaria la deixalleria de CO2. Sembla ser que ja estan distribuïdes la resta d’ubicacions. Es Tractaria de restar contaminació a l’atmosfera, emmagatzemant-la sota terra. La pobra Batea va ser una de les poblacions que més va sofrir les depredacions durant la guerra del Francès; a sac, quan arribaven els napoleònics i, manu militari, per mantenir les tropes amigues. He llegit les lamentacions d’aquella època, de puño y letra, dels regidors d’aleshores i feien pena. Ara, que la vulguin convertir en una reserva de contaminació atmosfèrica, no té nom.

Als caps pensants els ha donat per l’underground, després de la planta de gas de vora Alcanar. Com no se'ls ha acudit fer pisos soterrats i baratets per a la joventut.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je